Gratis bingo

Av någon anledning är vi människor barnsligt förtjusta i allt som är gratis. Om någonting är gratis känns det som att vi blir belönade på något sätt. När det handlar om spel på nätet är bingosajterna i särklass när det handlar om att ge bort gratis spelpengar. Många bingosajter har, förutom fina insättningsbonusar, även erbjudanden där man som ny spelare får en viss summa pengar att spela för, helt gratis och utan några som helst åtaganden.

En gratis bingo bonus aktiveras normalt direkt när man har genomfört registreringen på bingosajten. När man loggar in för första gången kan man se att spelkontot är laddat med en viss summa pengar, ofta mellan 50 och 100 kronor – detta utan att man har gjort en insättning med egna pengar. När pengarna finns på kontot är det bara att börja prova på de olika bingospel som bingosajten erbjuder. Det finns inga begränsningar för hur man använder bonuspengarna. Skulle man ha turen att vinna ett bingospel så kommer pengarna direkt in på spelkontot.

Det finns dock alltid vissa villkor kopplade till gratispengarna. Annars skulle ju varenda ny medlem direkt ta ut sina gratispengar till sitt bankkonto. En del bingosajter har som villkor att gratispengarna inte får tas ut över huvud taget medan andra sajter kräver att man spelar igenom (omsätter) gratispengarna ett visst antal gånger innan bonusen samt de eventuella vinster man har vunnit med hjälp av bonusen får tas ut.

Förutom gratis bingo där man får en mindre summa att spela för, finns även två andra former av gratis bingo. Många bingosajter erbjuder sina medlemmar gratisspel på bingo under vissa dagar och tidpunkter på dygnet. Ofta handlar det om spel i ett visst bingorum under en kortare tid. Att det är gratis att spela bingo betyder dock inte att det inte finns fina priser att vinna. Den andra formen av gratis bingo handlar om att man kan prova på bingospel utan att vara medlem på bingosajten ifråga. I denna form av gratis bingo använder man låtsaspengar för att köpa brickor.